Vem är vi

World of Comfort ApS, även känd som WOC, har som målsättning att vara den ledande leverantören av massagestolar och komfortprodukter i Norden. Vi arbetar från slogan “Himlen är gränsen” – som bland annat. uttrycks i vårt företags namn, produkter och inte minst visionen.

Vi lägger baren högt och har dig som kund i fokus i allt vi gör.

Det innebär att du som kund kan vara säker på att få en produkt som är noggrant genomtänkt när det gäller kvalitet, design och funktionalitet.

Kort sagt, inget är kvar till chansen!

Som en del av vårt mål kommer vi att utmärka sig på följande områden:

  • När som helst för att erbjuda de bästa och mest kvalitativa komfortprodukterna – och till ett konkurrenskraftigt pris.
  • Oöverträffad servicenivå, till exempel inkluderar fri frakt av produkten, permanent konsult och rådgivning.
  • Att vara lättillgänglig om du har frågor eller vill dra nytta av vår kunskap och rekommendation av produkter i förhållande till era behov.

Kundservice

WOC är känt för en mycket hög servicenivå, där du som kund är stjärnan.
Vår personal är utbildad i hela servicekulturen för att möta dina önskemål som kund. Vi strävar efter att tillhandahålla denna tjänst där du som kund är viktigast med oss. Vår personal är därför inte utbildad för att vara robotar på jobbet, utan att vara där för dig som medmänniskor.
Vi vill alltid hitta den rätta lösningen för dig tillsammans med oss!

Innovation

World of Comforts produkter är noggrant utvalda på grundval av en skandinavisk marknad och kultur. Alla produkter är därför av hög kvalitet och innovation i en specialklass.
Alla våra massagestolar är utvecklade av professionella och baserade på vår interna statistik samt studier från den skandinaviska marknadens förfrågningar och efterfrågan. Våra ingenjörer har tänkt allt från massagestolens insida till stolens extrema känslor och rörelser. Vi söker ständigt efter ny kunskap och efterfrågan. Vi gör detta för att vara det bästa och nyaste på marknaden varje år.

Kvalitet

Vårt designteam samarbetar nära våra leverantörer för att uppnå exakt vad vår målmarknad kräver. Vår målgrupp kräver kvalitet och därför påverkar vi inte på något sätt. Förutom kvaliteten på våra produkter, ger vi hög kvalitet allt annat i företaget. Vi kan garantera bästa kvalitet på marknaden från design, försäljning, inspektion och support.

Design

Comfort of World försöker alltid uppdatera sig på den senaste trenden. Varav båda önskar en färg eller en viss form. Vi undersöker de senaste trenderna och de mest populära mönster, så att vi bara erbjuder vår målgrupp det bästa och mest optimala på marknaden. Med massage stolar som kan integreras i både vardagsrum, sovrum och kontor, strävar vi efter att bli ledande inom design av massage stolar.

Tillförlitlighet

World of Comfort vill att du ska vara säker som kund. Vi försöker därför skapa en lugn och säker atmosfär för dig som kund när du går in i oss. Vi vill att din WOC-produkt uppfyller dina behov och uppfyller dina behov genom hela vår handel. Du kommer därför att få en permanent konsult helt och hållet genom din erfarenhet hos oss, vilket när som helst du kan vända dig till som kund om det skulle uppstå frågor.